tisdag 7 januari 2014
Nu såhär efter trettondag jul känner jag att det är dags att visa upp några av mina hemmagjorda julklappar. Som alltid kan jag inte lägga upp något sådant före jul, eftersom jag vet att de som får klapparna antagligen skulle känna på sig vad som komma skall :)

De blå alstren nedan var presenter till min mamma. De blå handledsvärmarna är stickade efter ett mönster som du hittar här. Jag har även tidigare lagt upp ett par grå för några år sedan. Det inlägget hittar du här. Jag har stickat dessa i garnet Drops Merino Extra Fine, färg 20 mörkblå. Det är ett jättemjukt gran som inte luddar och därför gör att maskorna framträder väldigt snyggt. Det blev även fyra par i färgen 11 röd. Även dessa blev julklappar.

Armbandet har jag fått inspiration till på en julmarknad. Det består av mörkblå gummerade pärlor. Gummiytan gör att pärlorna får ett fint djup i färgen. De blå pärlorna köpte jag här, och de fyrkantiga silverpärlorna här. Sen var det bara att tota ihop ett armband med hjälp av fiskelina och ett lås. Nedan ser ni resultatet.

1 kommentar:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE