söndag 12 januari 2014
Nu kommer ännu ett inlägg med bilder på en julklapp. Den här skapelsen gav jag till min pappa. Idén fick jag när jag googlade runt lite för att få inspiration till luffarslöjds projekt.  Bl.a. den här fina bilden inspirerade mig till att bege mig ut till stranden en kylig men solig novemberdag. Men att hitta den perfekta drivvedsbiten var inte det lättaste! Jag hade föreställt mig hur stranden skulle vara full av lämpliga drivvedsbitar att välja och vraka bland. Tyvärr var många bitar mer som stora plankor. En del bitar var även helt fastfrysta i strandkanten. Men efter lite sökande hittade jag ändå några kandidater. Och som ni ser blev det en krok i luffarslöjd med drivved till slut :) Kanske inte riktigt som jag tänkt mig den från början, men jag försökte låta kreativiteten flöda och klura ut något snygg. Förhoppningsvis kommer min dröm-drivvedsbit till mig någon dag på stranden och jag kan luffarslöjda vidare och skapa nya alster. För träbitar som slipats och åldrats i havet blir ju väldigt vackra!0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE