söndag 19 januari 2014
De senaste veckorna har mitt nya stickprojekt bestått av mönsterstickning. Vad det blir får ni förshoppningsvis snart se, om ni inte redan kan gissa. Men för närvarande har jag paus eftersom min ena hand börjar bli trött av all stickning. Så nu varierar jag mig genom att blogga lite. Idén till projektet fick jag när jag bläddrade igenom senaste Stoff och Stil katalogen. Sedanönskade jag mig mönster och garn i julklapp och började direkt :) Jag tycker att mönstret är jättesnyggt och färgglatt. Det är kul att färgerna varierar mycket, men jag kan inte påstå att det går så värst snabbt framåt.2 kommentarer:

  1. ...jag försöker en gång till. Fungerade inte igår. Vackert mönster som påminner lite om de lettiska, fast jag aldrig har sett några flugsvampar där! Men så fina färger!

    SvaraRadera
  2. Tack :) känns lite som ett evighetsprojekt, men det går sakta men säkert framåt!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE