onsdag 18 augusti 2010
Jag har stickat två olika handledsvärmare, som nog får stanna i byrålådan några veckor till i väntan på hösten. På den här fina bloggen hittar du beskrivning till "Muddar med fläta". Har du aldrig stickat flätstickning förr så är det här det perfekta projektet att öva på. Jag valde att inte sticka tummen, utan lämnade bara en öppning. Här hittar du mönstret till de jättemysiga mörkgrå handledsvärmarna. De ser mer avancerade ut än vad de är, så tveka inte att prova sticka dem.

8 kommentarer:

 1. Å, vad fina de är och vad jämnt du stickar! Du kan så mycket! :)
  Jag tyckte speciellt mycket om de gråa, så få se om jag går å rotar fram stickorna nu ;) Tror du det blir svårt om man ändrar mönstret så att det blir en mössa med samma flätning? Kramis

  SvaraRadera
 2. Tack :) De gråa va väldigt snabbstickade kändes det som. Berodde nog på att mönstret va roligt. Ingen aning hur svårt det är å göra mönstret till en mössa. Ja kan tänka mig att det enklaste sättet är att sticka mönstret runt på rundsticka tills det är dags att börja hoptagningen, och då övergå till endast räta maskor. Men du kan ju testa dig fram :) Mönstret gör att stickningen blir elastisk och bra och passar nog perfekt till en mössa :)

  SvaraRadera
 3. Men va du stickar fint!! Syns att du gör väldigt välgjorda saker. Jag borde nog sticka pulsvärmare åt mig själv, lederna börjar knarra med åren...

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du har stickat mitt mönster! Och vad fina de är i rosa!

  SvaraRadera
 5. ...och va kul att du stickat mitt mönster! Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Hej, sitter här och funderar:-)
  Hur gjorde du med de rosa? Maskade du av de 5 tummaskorna och fortsatte sedan bara som vanligt?

  Svara gärna till min mail då jag bara googlat fram din sida via mobil och inte kan se när du svarat:-(

  annsofijohansson84@hotmail.com

  Vänliga hälsningar Annsofi :-)

  SvaraRadera
 7. Jag vill också veta hur du gjorde vid tummen. Kan du lägga ut beskrivningen här också?

  SvaraRadera
 8. kan du göra en video om hur man gör? :3

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE