onsdag 25 augusti 2010
De här är kanske inte några vantar... men ändå mer än pulsvärmare... alltså perfekta att ha på sig i september! I alla fall om det fortsätter att vara såhär kallt och regnigt. Mönstret hittar du här, på Drops Design. Jag har inte använt det garn som föreslås, utan jag använde istället upp restgarner i passande färg som jag hade hemma.

3 kommentarer:

 1. Riktigt fina! Perfekt i Björkarnas Stad när de dessutom matchar så bra med trädet! ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken fin blogg du har och vad roligt att läsa om dina projekt! Jag tittar in fler gånger!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Kom in till dig via VAL:en (sjalen) där även jag är med. Vilka tjusiga halvvantar du gjort...och så ser jag att du tydligen bor i Björkarnas stad=Umeå....jag har min gård i Västerbotten (landskap Lappland) nämligen Dikanäs.....skoj att ses så här ;-)

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE