torsdag 2 september 2010
Jag har stickat ett par tjocka, vita, ulliga, gulliga sockor att ha i stövlarna nu när hösten närmare sig på riktigt. Mönstret finns här på Drops Design. Sockorna är stickade med tjocka stickor och grovt garn. Jag har justerat mönstret lite, eftersom sockorna först blev alldeles för vida runt om vaden. När det sen var dags att fota dem kom en väldigt photogénique and simmande och ville vara med på alla bilder. Som tack för bilden "Tjocksockar och and" fick den en belöning som den snabbt åt upp!

12 kommentarer:

 1. Jättefina, varma, gosiga sockor och verkligt snyggt foto med "dresserad" and!

  SvaraRadera
 2. Verkligen fina! Såna måste jag också sticka :) Har ett perfekt mjukt garn hemma :) Tror det heter Anni, från novita.

  SvaraRadera
 3. Hittade dig eftersom du hittat mig!! Vilka fina sockor, urmysiga, måste sticka ett par lååånga känner jag att dra upp (över öronen helst)coolt med anden, pricken över i för bilden, ser ut som en katalogbild nästan. See ya!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina sockor, ser varma och sköna ut. Jag kan inte sticka sockor, eller jag VILL inte, så när vårt socklager är slut vet jag vem jag ska ha att sticka nya åt oss! Vackert kort med anden!!

  SvaraRadera
 5. Kul att du hittade min blogg och gjorde ett avtryck under mösstävlingen! Mysig blogg du har och jag kommer gärna in och tittat igen. Fick massor av inspiration...

  Måste genast beställa lite garn och nya stickor...
  /Vikkan

  SvaraRadera
 6. Fina! Kul att anden ville vara med! Kram! :)

  SvaraRadera
 7. Vilka snygga sockor. Var ett par liknande i Elle's senaste nr. Då hade de matchat sockorna med en stickad kofta. Super snyggt Marie. Vad duktig du är =)

  SvaraRadera
 8. Tack för fina kommentarer.
  Tánk om jag kunde sticka som du...

  SvaraRadera
 9. Förlát för att jag dröjer med svar....
  Garnet jag anvánder är vanligt bomullsgarn av märket Nilo men det tror jag inte finns i Sverige. Men i Sverige finns ju en himla massa olika bomullsgarn. Nilo är ganska tjockt. Jag anvánder virknál nr4.

  SvaraRadera
 10. Å, så fine sokker! Perfekte for høstkveldene som nærmer seg :) Og anden gjorde jo at bildet ble superlekkert. Håper du har det bra :) Klem

  SvaraRadera
 11. Fantastiska sockor! Och vilken fin bild dessutom!

  SvaraRadera
 12. Så fina de blev och vilken bild sedan! Drops borde be att få köpa din bild. Man vill bara ha dem!

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE