söndag 19 september 2010
I veckan avslutade jag virk-a-long projektet, då min blommiga sjal blev färdig. Jag använde garnet som rekommenderades i mönstret i färgen 17 mörk rosa. Efter 28 hela rutor tyckte jag att min sjal var alldeles lagom stor. Den mäter nu 130 cm x 65 cm. Jag använder sjalen som en stor halsduk och då skulle den ha blivit för stor om jag virkade 55 rutor, som det stod i beskrivningen. Jag sydde ihop rutorna med samma garn som jag har virkat med och skippade den virkade kanten runt om, eftersom sjalen då inte skulle se lika lätt och skir ut längre. Den var väldigt lättgjord och jag planerar redan att virka en till sjal i ljusgrön till våren! Men det får vänta lite, för jag har så klart flera nya projekt på gång redan ;)

3 kommentarer:

  1. Jätte vacker blev den! Ska nog försöka mig på en sån sen nån gång! Kanske efter jul :)

    SvaraRadera
  2. Snygg den blev ska göra en eller rättare sagt påbörja en till helgen men jag måste säga efter att ha kollat runt lite på din blogg att du är en kraftigt duktig skaperska som gör många och vackra saker fortsätt med det jag lär kika in här fler gånger...Kramizar från Adak!!!

    SvaraRadera
  3. Du har en Award att hämta hos mig. Om du vill....

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE