söndag 12 september 2010
Nu är jättefilten äntligen klar! Den består av många timmars arbete, som resulterade i 117 stycken virkade rutor. Garnet heter Drops Delight och varje nystan skiftar i olika nyanser, vilket gör att alla rutor blir unika. Om du också blir sugen på att börja virka så finns mönstret här. Jag valde att mixa färgerna lite annorlunda än i mönstret och istället för att virka ihop dem, så sydde jag med det svarta garnet. Jag tycker verkligen att den var värd allt jobb, men nu går jag vidare mot nya projekt :) Lämna gärna en kommentar om du har lust. Det vore så spännande att få veta vem som läser min blogg! Har du ingen blogg själv så välj att kommentera som "namn/webbadress" och skriv endast in ditt namn. Ha en trevlig vecka!

17 kommentarer:

 1. Verkligen jätte vacker!! Helt säkert värd allt arbete!

  Jag ska börja virka på en filt också, men den blir inspirerad av Ia nyckelpigas filt:
  http://ianyckelpiga.blogspot.com/2010/06/filten.html
  Med fyra likadana mormorsrutor ihopsydda som en stor ruta.

  Sen hittade jag också ett enkelt mönster på en sjal:
  http://garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=106&d_id=40&lang=se

  jag provvirkade en bit av den med ett sjubröder garn som jag hade hemma. Det blir inte super bra med det garnet så jag måste hitta ett annat mindre pickigt. Men annars verkar det vara ett bra mönster som går snabbt att virka, så det tror jag att jag ska satsa på till julklapparna :)

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga färger!

  SvaraRadera
 3. vilken jättefin filt

  SvaraRadera
 4. Den ska du vara stolt över. Sá otroligt fin!!
  Annorlunda.

  SvaraRadera
 5. Va snygg den blev!! Får man göra en beställning, hihi ;)

  SvaraRadera
 6. Så fin i ljuvliga höstfärger din filt är, vilket arbete du har gjort. Den svart kanten gör att färgerna kommer fram mera, verkligen fin filt i just mina färger...

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig filt och vilka underbara färger.Roligt att hitta till din blogg den återkommer jag gärna till.
  Kika gärna in på min blogg som jag håller på att uppdatera efter sommaruppehållet.
  Ha det bra Gittan

  SvaraRadera
 8. när jag ser din vackra filt så skulle jag önska att mina händer tyckte om virknålen...

  SvaraRadera
 9. Jag säger bara ett ord: WOW :)

  SvaraRadera
 10. vilka fina saker du gör! :) kramar fia

  SvaraRadera
 11. jättefin! du e såduktig! :)

  SvaraRadera
 12. Oj vad fin och vilket jobb! Jag är imponerad!

  SvaraRadera
 13. Helt underbar. Tack för att du länkade mönstret. A-K

  SvaraRadera
 14. Tack för otrolig inspiration och mönster! Det uppskattas enormt av en mammaledig som just upptäckt tjusningen med handarbete!
  Stor kram

  SvaraRadera
 15. Jättefin! Bra idé att bara sy ihop rutorna. Mycket mjukare och färggladare.

  SvaraRadera
 16. Otroligt fin filt! Bra jobbat!

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE