söndag 15 augusti 2010
Det här halsbandet har jag gjort åt min mamma, enligt en beskrivning ur boken "Smycketråd och pärlor" av Linda Jones. Är man det minsta intresserad av att göra smycken av tråd, så är den här boken ett hett tips på massa bra inspiration! Jag använde försilvrad tråd till det här smycket, men man kan självklart även använda silvertråd. Jag valde försilvrad koppartråd eftersom den är billigare än riktig silvertråd och för att den är lättare att jobba med.

2 kommentarer:

  1. Akk... Du har virkelig god smak! Så mange vakre ting du produserer :) Fortsett sånn! Stor klem

    SvaraRadera
  2. Verkligen fint halsband!!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE