torsdag 8 juli 2010
En liten prinsesstårta kan med fördel användas som nåldyna. Den här har jag virkat enligt ett mönster ur boken "Virka amigurumi" av Mia Bengtsson. Den är mycket enkel och snabbvirkad. Ju grövre garn desto fortare går det!

4 kommentarer:

 1. Oj vad sött! :) Jag gillar gardinerna och lådorna också! Är det hemma hos er?

  SvaraRadera
 2. Så nydelig! Du er dyktig :) Og så fine foto du tar... God sommer!

  SvaraRadera
 3. Tack tack :) D e hemma hos oss jo. Lådorna har ja fyndat på lite olika ställen. Glad sommar!!

  SvaraRadera
 4. Åh, du gör alltid så fina saker! Kakan jag fick av dej passar finfint bland tårtfaten i mitt lilla vitrinskåp :)

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE