fredag 16 juli 2010
I jakten på de perfekta blomlådorna kom jag fram till att butikernas utbud inte var stort nog. Jag hittade de här blomkrukorna i zink på Jula och det sa klick direkt! Genom att borra små hål på sidorna kunde jag fästa kedjor i lådorna och sen montera upp dem på balkongräcket med hjälp av dem. Jag tror att pelargonerna blev nöjda, för de ser ut att trivas.

2 kommentarer:

  1. Det blev ju perfekt för er balkong och pelargonerna ser verkligen ut att stortrivas ;)

    SvaraRadera
  2. Man låter borra vore mer korrekt.

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE