måndag 19 juli 2010
Det ligger en del jobb bakom en sådan här skål, men det är mödan värt att försöka göra en! Man kan variera utseendet i det oändliga. Behöver man inspiration finns det flera böcker om luffarslöjd. Idén till just den här skålen fick ja när en arbetskompis visade ett fat som hon hade fått.

3 kommentarer:

 1. Oj vad fin! Borde nog skaffa lite tänger och ståltråd och pyssla lite luffarslöjd. Vi gjorde också en massa skoj pyssel på lägret så nu har jag riktig pysselfeber :)

  SvaraRadera
 2. Ida (M:s syster)24 juli 2010 kl. 15:59

  Så jobbar en riktig konstnär! :)

  SvaraRadera
 3. Du er altså så dyktig! Og åpenbart veldig tålmodig :) Håper du har en herlig sommer. Klemklem

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE