lördag 20 september 2014
Nästan varje höst pyntar jag ytterdörren med en hemmagjord krans. I år blev det en enkel ljungkrans. Ljungen plockade jag i skogen och fäste med vanlig tunn ståltråd på en kransstomme. Jag gjorde en rosett av ett rosa sidenband för att ta fram den vackra rosa färgen i ljungens blommor. Till sist gjorde jag en liten upphängningsögla på baksidan av kransen. Klicka gärna på etiketten kransar om du vill se kransar från tidigare år :) det är väldigt enkelt att göra sin egen krans! Tycker man att det är krångligt att fästa ljung eller kvistar på kransstommen kan man köpa en stomme av oasis. Då är det bara att sticka in kvistarna och de sitter där de ska!

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE