söndag 14 september 2014
Denna färgsprakande höstinspirerade bordsdekoration blev resultatet efter dagens skogspromenad :) Solen skiner och det är en riktigt varm och fin höstdag. Jag och sambon passade på att gå ut och njuta av vädret, samtidigt som jag plockade på mig allt vackert som jag kunde hitta. Vi började på innergården där de fina små äpplena fanns. Sen vidare mot skogen där jag hittade jättevackert blåbärsris. Jag har även använt mossa, lingonris, ljung, rönnbär i gult och rött samt grenar av en trädgårdsbuske med vita bär på. Säkert giftiga ;) Riset står i en skål med vatten så att det förhoppningsvis håller sig fint ett tag. Mossan tänkte jag spraya med lite vatten ibland och äpplena och rönnbären byter jag ut vartefter de torkar. Och som ni ser följer jag inte mottot less is more, utan snarare ju mer desto bättre ;) Trevlig helg!
0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE