söndag 7 september 2014
Den här helgen har jag tillbringat framför en drejskiva. Det har varit jätteroligt men ganska svårt :) mitt mål med kursen var att tillverka någonting symmetriskt, som även skulle gå att använda till något vettigt. På bilden nedan ser ni en del av mina alster. Jag är faktiskt riktigt nöjd! Det blev många skålar, eftersom mina lerklumpar verkade vilja bli det nästan varje gång ;) Men det blev även en liten mjölkkanna till kaffebjudningen och några små värmeljuslyktor. Anledningen till att alla grejer står upp och ner vända just nu är att de torkar. Under veckan bränns de i ugnen och sen fortsätter kursen med glasering. När allt är klart lägger jag upp nya bilder!

1 kommentar:

  1. Det är så roligt att dreja! Snygga de blev! Jämna och fina.

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE