söndag 12 oktober 2014
Nu äntligen har jag fotat mina ljuslyktor som jag gjorde på keamikkursen för några veckor sedan. Allt som allt blev det tre ljuslyktor och inte mindre än fem skålar. Det var superkul att dreja och jag skulle gärna vilja göra det igen. Lyktorna gjorde jag under kursens andra dag. Jag hade då lyckats lära mig så pass mycket att jag kunde bestämma att leran skulle bli just ljuslyktor och inget annat. Den första dagen blev det bara skålar av alla mina lerklumpar ;) Dessa lyktor är drejade i vit lera och sedan glaserade med blank vit glasyr.


0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE