söndag 1 december 2013
Första advent kom tidigare i år än den brukar tycker jag. Jag var inte riktigt beredd :) Men idag pulsade jag ut i snön i jakt på mossa och granris. Det gick ganska bra att hitta trots snön. Under en gran hittade jag en fin tuva med mossa. Den var precis lagom stor för att passa i min röda glasskål. Jag gjorde två små gropar i mossan som jag "planterade" hyacinterna i. En vit och en rosa. Sedan pyntade jag med frostade kottar och lite flugsvampar. Hur jag gjorde de frostade kottarna kan du se här. Granriset arrangerade jag i en kurka på balkongen tillsammans med enris, tallris och ljung. Jag gjorde en likadan kruka ifjol och hur den såg ut ser ni här. Jag tycker att det blir så fint att ha en utekruka med en liten ljusslinga i. Speciellt när det kommer lite snö på den. Ha en fin första advent och en glad lilla-jul!
2 kommentarer:

  1. ...nånting helt annat än ditt fina arrangemang med blommor:)
    Undrar bara vad du har använt för bakgrunder och layout i Blogger. Är så himla fint upplagt och skulle vilja ha något liknande i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du hittat till min blogg! :) för att få till layouten har jag använt mig av ett program som heter Artisteer. Köp det å testa dig fram :)

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE