söndag 18 november 2012
Jag brukar inte blogga från mobilen, men idag är en sådan dag när det passar perfekt. Det är ruskigt tråkväder ute som gör mig riktigt slö. Så varför masa sig upp ur soffan? :) Tidigare idag var jag ute och pyntade årets vinterkruka. Jag fyllde den med kvistar av gran, ljung och en. Dessutom la jag i några kvistar av plast med röda frostade bär. Jag köpte även en liten batteridriven ljusslinga att lägga i. I butiken var de tveksamma om batteridosan skulle tåla regn och snö. Därför bestämde jag mig för att dra in batteridosan inomhus. Krukan står nämligen precis utanför vardagsrumsfönstret. Så nu slipper jag dessutom gå ut för att starta den eller byta batteri :) Nu väntar jag bara på att snön skall komma och göra krukan ännu finare.


0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE