lördag 23 november 2013
Ikväll har jag suttit framför tv:n och pysslat lite smycken. Jag har ett stort lager med pärlor och smyckesdelar och tycker att det är jätteroligt att pyssla ihop dem till fina armband och halsband. Det kan hända att det tillverkades en och annan julklapp ikväll, så jag kan inte lägga ut så många bilder :)

Bilden ni ser nedan är ett armband till mig själv. Jag köpte det i veckan trots att det var för långt för mig. När jag nu ändå skulle korta det passade jag på att byta ut mellandelarna till vackra ihåliga silverpärlorna. Dessa har jag beställt på Pagoni. Armbandet matchar min nya blus perfekt, som skall invigas under onsdagens glöggfest :)

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE