fredag 3 augusti 2012
En grå och regnig dag som denna är perfekt att tillbringa framför symaskinen. Jag har precis fått ordning i syrummet och jag känner mig väldigt inspirerad. Var sak har sin plats och många idéer står på kö för att förverkligas. Sent igår kväll blev jag klar med den här praktiska lilla korgen. Den är till för att samla upp alla små tygbitar och trådar och annat som blir över under sysessionerna. Utsidan är sydd i samma tyg som symaskinsöverdraget och insidan är sydd i vaxduk. Jag valde vaxduk för att det skulle vara lätt att få loss alla trådar och ludd när den ska tömmas. Man kan även torka ur den med en fuktig trasa. Innan jag hade sytt den här korgen hamnade alla avklippta trådar på bordet och fastnade sedan i tyget eller hamnade på golvet. Samma sak händer när jag broderar, så den kommer även väl till pass då. Nu ska jag åter bege mig till symaskinen för att ägna mig åt nästa projekt.

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE