söndag 12 augusti 2012
Jag fick inspiration till att sy dessa katter när jag kikade runt på olika sybloggar. Mönstret kommer från boken "Sy mjuka djur" (som jag genast cyklade och lånade på bibblan). Det blev två katter, för jag tyckte att den första såg lite ensam ut :) Det var lite pyssligt att sy dem, inte helt lätt. Men efter att ha gjort den första så kändes den andra inte alls lika svår. Vem vet, det kanske blir en tredje någon gång i ett matchande tyg.4 kommentarer:

  1. Vilka ljuvligt underbara kissor!! En sån måste jag sy nångång :)

    SvaraRadera
  2. Men så söta små katter!! Vilken bra ide med vaxduk i din påse/korg som du visade i förra inlägget!

    SvaraRadera
  3. hej..så söta katter,,o du är fenomenal på luffarslöjd!!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE