tisdag 17 juli 2012
Även om jag handarbetar mycket nu under semestern, så har jag inte hunnit med att färdigställa och fotografera mina alster. Den senaste veckan har jag tillbringat i Lund (samt Malmö och Köpenhamn) och därför får ni nu se vad jag har fått med mig hem från resan :) Känner mig väldigt inspirerad av idéerna och tyglapparna! Häftet "Tildas våridéer" och de färdig-tillklippta lapparna fyndade jag på Panduro. Lapparna går alla i matchande färger och mönster och kommer förmodligen att bli kuddar eller ett lapptäcke. Den fina Pip-Studio lådan kostade 13 kr och det tyckte jag den var värd :) Den tänkte jag förvara fina tyger i när jag fått ordning i min syhörna. Det blir ett av mina semesterprojekt! Ha en fortsatt skön sommar!

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE