onsdag 6 juni 2012
Idag har jag firat min första "riktiga" nationaldag här i Sverige! Det här är faktiskt första året som jag har firat dagen överhuvudtaget. Anledningen till detta är att jag blev svensk medborgare i september förra året :) I måndags fick jag hem ett diplom med posten, samt en inbjudan till nationaldagsfirandet på Gammlia idag. Under firandet hölls ett tal där alla nya medborgare välkomnades, det fanns mat från olika länder och kanin-agility (dagens höjdpunkt) ;) Det var nästan lika roligt att titta på superkaninerna som elegant seglade över alla hinder, som att se de mindre rutinerade hopparna som åt lite gräs bredvid hindret istället för att hoppa över det. Jag kan inte säga att jag känner mig mer svensk nu än tidigare, vilken nationalitet jag vill tillhöra för stunden beror på sammanhanget och vem som frågar :) Men jag trivs i alla fall väldigt bra här och kommer att fortsätta att vara svensk och finlandssvensk om vart annat! Under nationaldagskvällen kommer jag att pyssla vidare med de virkade blommiga rutorna som skall bli mitt nya sommarprojekt! Slutresultatet kommer på bloggen inom obestämd tid ;)

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE