söndag 13 maj 2012
Idag är det morsdag i Finland. Grattis mamma :) Här i Sverige är det morsdag först om 2 veckor, vilket gör det väldigt svårt för mig att komma ihåg den finska morsdagen. I år har jag broderat ett morsdagskort till mamma. Mönstret har jag hittat på själv. Jag har skurit ut en fyrkant ur kortet och sedan limmat fast broderiet. För att dölja broderiets baksida har jag limmat över en bit av samma ljusgröna papper som kortet är gjort av.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin överraskning, älskade dotter!
  Tack!
  kramar till er båda i Umeå från oss

  SvaraRadera
 2. vad fina! men eftersom jag inte har saker till det så kan jag tyvär inte göra det. Men annars kan jag sy men det var verkligen jätte fiiinnn!

  SvaraRadera
 3. Vilket sött kort! Vad kul att du har använt olika tekniker på bladen! :) Kraam

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE