tisdag 1 maj 2012
Lagom till Valborgsmässoafton blev min sköna tub-halsduk klar. Jag har hittat på mönstret som består av dubbelstolpar. Den är virkad i det här garnet i färg 681, vinröd, som även matchar årets majblomma! Den har i stort sett varit färdig sen i höstas, men jag ledsnade på projektet precis innan jag skulle sy ihop den och fästa trådarna ;) Det är lite typiskt mej att börja med ett nytt projekt istället för att göra klart det jag håller på med. Det här innebär att jag har väldigt många halvfärdiga stickningar och virkningar hemma, men ibland plockar jag fram dem och njuter av att kunna färdigställa dem på ett kick! Egentligen skall det ju vara vår nu och även om det var det bästa valborgsvädret på flera år så var halsduken till stor nytta igår kväll. Vi kollade in brasan på campus, åt chokladmunk och lyssnade på den obligatoriska körsången.

1 kommentar:

  1. Dina fina tubhalsduk har du nytta av länge ännu, för jag tror att sommaren har glömt bort oss här uppe...snöslask ska det också komma till helgen. Fina "vappen" bilder du visar. Saxen i förra inlägget är jag grön av avund på, fin syhörna du har gjort åt dig! Ha en skön helg!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE