fredag 22 juli 2011
Åh, så skönt det är med semester! Men oj så lite man får gjort om dagarna. Det är så klart en prioriteringsfråga, men inte ens handarbetandet går särskilt snabbt i värmen :) Därför kommer nu en bild på fjolårets goda svartvinbärssaft, som jag gjorde i slutet på juli ifjol. Kokad på vinbären som växer hemma hos mina föräldrar. Den fanns kvar här hemma ända tills för några månader sedan. Jag får se om det blir någon saft kokad iår. Kanske någonstans mellan stickvarven på min ljusrosa sjal, som långsamt håller på att växa fram.

0 kommentarer:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE