torsdag 4 augusti 2011
Jag syr väldigt sällan nuförtiden, men nu under semestern lyckades jag komma igång med några små projekt! Här är det som hittills blivit klart ;) En påse att förvara rundstickorna i! Ända tills nu har alla mina stickor legat huller om buller i en plastpåse, men nu är det slut på det. I alla fall när det gäller just rundstickorna. Strumpstickorna väntar nämligen fortfarande ivrigt på sitt nya fodral.
Nu sydde jag en enkel påse som man knyter igen med band högst upp. Tidigare hade jag broderat mina initialer på aidaväv ur en gammal märkbok och jag tyckte det blev fint att sy fast dem på påsen med en spets runt om.

2 kommentarer:

  1. Beate Drotninghaug4 augusti 2011 kl. 20:17

    Hei, vennen! Åååå, så mye fint du har gjort i det siste. Du er så dyktig og effektiv :) Håper livet er vidunderlig i Umeå og at vi sees om ikke så lenge. Ha en fortsatt god sommer. Stor klem!

    SvaraRadera
  2. Men så fint...jaha nu blev det att plita in detta också på den lååååååånga att-göra-listan!!

    ;-)

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE