tisdag 28 juni 2011
Jag har precis börjat virka en Hjärtekatt! Det är en virkad katt som ska få en ny ägare när den är klar. Den kommer att sändas till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus för att delas ut till ett barn med hjärtsjukdom. Om du vill läsa mer om katterna, eller kanske virka en själv, så finns mönster och postadress mm på den här bloggen. Nu ska jag fortsätta att virka på min katt. Förtillfället kom bara framtassarna med på bild, men när den är klar lägger jag såklart upp en bild på hela katten här på bloggen!

1 kommentar:

  1. jättebra initiativ det där med hjärtekatten, dock har jag inte själv deltagit (iaf inte än), har aldrig virkat amigurumi men det är ju så många som gjort det så jag borde ju oxå klara det. får se om jag hoppar med eller inte. man ska ju ha tiden också. just nu håller jag mest på med mina korsstygnstavlor som jag har till höger och vänster.

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE