lördag 4 juni 2011
I våras fick jag inspiration till den här kronan på bloggen Lindas Lantliga, och nu har den äntligen blivit verklighet. Jag tycker att en murgröna passar perfekt till den rostiga ståltråden. Både tråden och diamanten är inköpta på Panduro. Jag valde en enkel form på den här kronan, men har planer på att göra en mer avancerad variant också. Vill du veta hur man tillverkar blomman i ståltråd, så hittar du det här.


4 kommentarer:

 1. Åh vilken snygg kungakrona du gjort!
  Är det svårt?

  SvaraRadera
 2. Det är absolut inte svårt! Jag bockade till 3 likadant formade trådar (som bildar kronans siluett). Sedan fäste jag ihop dem uppe i toppen med en tunnare ståltråd. "Diamanten" är ju inget man måste ha heller. Och blir kronan inte så stadig så gör det inget, eftersom alla "benen" ändå sticks ner i en blomkruka sen, vilket gör den stadig :) Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh så vacker den blev! Blev ju finare än min!

  Jag har gjort en också som bara kan stå på bordet. Den blev också riktigt trevlig!

  Hälsn. Linda

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE