söndag 23 januari 2011
Åh, så fint det här skrynkliga mönstret är! Det var kärlek vid första ögonkastet :) Mönstret hittade jag via bloggen Lindas Lantliga. Hon hade i sin tur hittat mönstret på en annan blogg. Vem som har konstruerat mönstret från första början vet jag inte. Man kan antingen sticka sockor med skrynkliga skaft eller skrynkliga benvärmare. Jag stickade mina benvärmare av det underbara finska "Novita 7 Bröder" garnet. Det är prisvärt, praktiskt (kan tvättas i 40 grader) och perfekt till sockar och sådant. I Sverige brukar man kunna hitta det här garnet på Rusta :) Jag valde en turkos färg, nr 191. Ståltrådsblommorna nedan, som blommar såväl vintertid som sommartid, har jag tillverkar många av. Beskrivningen till dem hittar du här på min blogg.

5 kommentarer:

 1. Superfina! Har stickat sockorna i de flesta färger tycker jag, men inte denna härliga turkosblåa färg. Kanske nästa par! ;)
  Roligt att du länkar till min blogg!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker färg och tack för tips på Rustagarnet. Det ska jag kolla upp och härma dig ;-) det verkar ju okey för dig ju eller??

  SvaraRadera
 3. Snyggt stickat och snyggt fotat!

  SvaraRadera
 4. 7 Bröder hittar man även hos Tiinas Garn
  www.tiinasgarn.se
  Denna underbara färgen heter petrol

  SvaraRadera
 5. Intressant reliefstickning. Den har jag aldrig sett förut. Själv har jag lagt ut tips om mönster i relief för tröjor på min hemsida Staloknyppling. Jag har lagt stickningen först och flyttat ner Fyrflätan, eftersom det är så poppis med stickning just nu.

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE