söndag 9 januari 2011
Den här renen brukar fira jul med oss varje år. Den står utanför ytterdörren med en liten lykta bredvid sig och hälsar gästerna välkomna. Jag har tillverkat en enkel trästomme som jag klär med granris. Hornen är gjorda av styv ståltråd, som man kan böja till önskad form. Jag brukar ge min ren en fin röd rosett runt halsen, men man kan också dekorera den med band som på en traditionell halmbock. Renen vill helst stå ute för att inte barra, men kortare stunder kan den stå inomhus som sällskap. God fortsättning önskar jag och renen till er alla!

2 kommentarer:

  1. Ståtligt värre! Verkligen (stil)ren.

    SvaraRadera
  2. Ja det kanske ser ut som en ren ju...jag har den där beskrivningen men har inte tagit mig i kragen att göra den...men då kallas den julbock ;-)
    men jag som är norrifrån gillar ren bättre ju!
    Jättefin e' din!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE