fredag 8 mars 2013
Efter många månaders väntan kom den äntligen, inspirationen! :) Jag har länge tänkt sy nya kuddfodral till soffkuddarna, men det har inte blivit av. Mycket berodde nog på att jag hade höga ambitioner om dolda dragkedjor och så vidare. Ett tag hade jag lust att skippa dragkedjorna helt bara för att få det gjort. Men så i lördags, när det var snöstorm ute och jag inte hade någonting inplanerat blev de sydda. Jag var supernöjd när de äntligen låg där i soffan med sina snygga dragkedjor (varav en faktiskt blev dold!). Tygerna köpte jag redan i somras på Stoff och Stil i Malmö. Nu ska jag lägga mej i soffan och njuta av kuddfodralen medans jag stickar vidare på mitt senaste projekt...


1 kommentar:

  1. Härlig gulgrön färg på kuddarna, passar ju perfekt till den mörka soffan. Här har inspirationen att sy försvunnit, men den kommer tillbaka, jag bara väntar och väntar...Ha en skön helg!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE