lördag 3 september 2011
Idag var en lagom mulen lördag för att gå på en skogspromenad. Siktet var inställt på mossa, kottar, ljung och annat höstigt pysselmaterial som finns alldeles gratis bakom husknuten. Dagens bästa fynd var de små äpplena som jag lånade från grannarnas träd ;) Tanken är att jag nu skall pyssla ihop en höstig krans att hänga på dörren. Hoppas att bilderna nedan även inspirerar dig till att gå ut och plocka material till en egen krans!

2 kommentarer:

  1. Fina foton !
    hösthälsnigar bm

    SvaraRadera
  2. Fint ser det ut! Jag håller på med en krans med bland annat torkade rönnbär :)

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE