onsdag 14 september 2011
Nu kommer fortsättningen på mitt förra blogginlägg! Av alla fina kottar, äpplen och ljungkvistar har jag nu pysslat ihop en höstig dörrkrans. Jag utgick ifrån en stomme, som jag har köpt färdig. Sedan klädde jag den med ljung, som jag fäste med sytråd. Till sist pyntade jag kransen med tallkottar och små äpplen. Dem satte jag fast med en tunn ståltråd i kransstommen. Jag måste säga att den håller bättre än jag trodde, fastän det var ett tag sedan jag var ute och plockade materialet. Trevlig höst på er!

2 kommentarer:

  1. Hej! Länge sen sist! Jättefin höstkrans du har gjort! Ha en bra helg!

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE