måndag 14 februari 2011
Glad Alla Hjärtans Dag på er alla! En dag som denna kan man mycket väl tillbringa med att sticka dessa fina sockor med hjärtmönster. Kanske blir de en present till någon man tycker om? Mönstret till sockorna hittar du här. Jag valde att sticka dem i Järbo Garn ”Fuga” i rött och vitt, som går att tvätta i 40 grader. Men man kan ju såklart välja sina favoritfärger istället. Hoppas ni alla får en fin och mysig dag, med eller utan stickning :)1 kommentar:

  1. Oj, vad härliga! De värmer säkert både fötter och hjärta :) Hoppa d e bra me dig! KRAM

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE