lördag 19 februari 2011
För något år sedan göt jag sådana här alkottar i silver. Att gjuta metall är en del av jobbet som tandtekniker, så vill man kan man även designa silversmycken på fritiden :) Allt som är brännbart går att bädda in och göra en gjutform av, t.ex alkottar. Öglan att fästa kedjan i har jag svetsat fast. Smyckena blev julklappar till mamma, mormor och farmor.4 kommentarer:

 1. OJ, så vackert smycke! Säljer du dem också? Fotade några alkottar själv i dag, tycker dom är fina. Sockorna du stickar i rött/vitt är jättefina!! Annars så stickar min mamma, syster och hennes bekanta "syltsåkkan" som du tipsade om i ett tidigare inlägg...

  SvaraRadera
 2. Jättefina!
  Jag har några likadana kottar, men gjutna i övningsmetallen vi hade i skolan :)

  SvaraRadera
 3. Jag undrar också om du säljer dem....

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE