söndag 14 november 2010
Till december 2010 har jag virkat de här vantarna och mössan i vinterns färg nr 37 gråblå, Drops Alaska. Varje knapp är unik och gjord av trendigt buffelhorn. Ja, man kan ju i alla fall hoppas att de här är lika trendiga som accessoarerna på catwalken ;) De var åtminstone lätta att göra! Här hittar du mönstret till vantarna och mössan.

4 kommentarer:

 1. Jag klarar mej utan mössa o vantar ett par tre veckor till!

  Hälsar Far!

  SvaraRadera
 2. Jag skrev ett inlägg åt dej under inlägget med sockor utan skaft. Och via din blogg hittade jag sedan vidare till drops design.
  Vädligt bra. Tack för hjälpen ;)

  SvaraRadera
 3. Det var en himla snygg mössa detta - kanske jag ska ta och knåpa ihop en sådan till mig. Jag ser inte klok i mössa oavsett modell, men det är nog bäst att gardera sig inför denna vinter som det snackas om ska bli både kall och snörik.

  SvaraRadera
 4. Jättefina, både mössa och vantar!

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE