lördag 27 november 2010
Det här hjärtat har jag tillverkat enligt egen design. Jag började med att skissa upp hur stort hjärtat skulle vara och sedan bockade jag till orden "God Jul" i ståltråd. Jag har även planer på att göra hjärtan med andra budskap i. När orden var klara gjorde jag ett hjärta som passade som ram och surrade sedan fast delarna med en tunnare ståltråd runt om hela hjärtat. Ett fint band fungerar som upphängning.

2 kommentarer:

  1. Wow, du bockar fortfarande :)Jättefin!
    Saknar dig, kramar från Helsingfors :)

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE