onsdag 13 oktober 2010
De här mjuka, röda sjalarna är de första julklapparna som blir klara. Jag kan ju inte skriva ut på bloggen vem som ska få dem, eftersom det då inte blir någon överraskning :) De är virkade med stolpar enligt det här mönstret. Jag avslutade med att virka en vågig kant runtom sjalen. När det var dags att fota så visade sig hösten från sin allra bästa sida!

2 kommentarer:

  1. Jättefina sjalar i härlig färg! Det är bra att börja med julklappar i tid så får man ta det lugnt och njuta av "förjulen" hela december!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina sjalar! Och vilken fin blogg du har, med jättefina bilder! Roligt att veta att det är fler än jag själv som är "galna nog" att tänka på julen redan. Jag har också nyligen gjort färdigt mina första julklappar! Ser att vi delar samma intressen! Höstkramar från Linda

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE