onsdag 6 oktober 2010
Ojoj, jag har fått min första bloggaward! :) Tack så mycket Pysselfarmor för awarden, det känns superkul. Hon gav den till sju bloggare som "en speciell uppskattning från mig för att ni finns". Väldigt trevligt med en sådan värmande motivering i höstmörkret. Nu har jag även fått lära mig att det hör till att man berättar sju saker om sig själv när man får en award. Jag har funderat länge på vad som kunde vara intressant att berätta om mig och resultatet blev följande: 1. Jag har precis börjat lära mig att knyppla (och är på jakt efter en fräsch knyppeldyna till ett bra pris, om någon råkar har en sådan över). 2. Jag är utbildad/jobbar som tandtekniker. Det är ett roligt jobb som passar bra när man tycker om att jobba med händerna. Jag tillverkar många tandställningar i glada färger och ännu fler bettskenor. 3. Älskar fredagsmys och äter nästan alltid tortillas framför tv:n då. Just nu är Idol en favorit. 4. Har sedan starten av bloggen (juli månad) haft 1358 besök varav 651 helt unika besökare. Tack så mycket till alla som är intresserade av min blogg! Det gör mig så glad. 5. Jag är född och uppvuxen i Vasa, Finland men bor sedan 4 år tillbaka i Sverige. Det känns som om jag är här för att stanna! 6. Jag tycker om att baka och laga mat. Kvällens middag blir: Paj fylld med bacon, broccoli och paprika. 7. Jag är juloman året om, utom i december då jag räknar mig själv som en traditionell julfirare! Min julstämning drar igång på allvar i slutet på september varje år och nu i oktober tillåter jag min att börja lyssna på julmusik så smått. Dessutom måste jag börja planera julklapparna i god tid (läs augusti) för att inte känna mig stressad, eftersom min familj oftast får (och önskar sig) hemgjorda klappar. Awarden ger jag vidare till: A Brighter Day Clara stickar En nål i en höstack Fröken Elsas Virkblogg Ia Nyckelpiga Käranån Stickfrossa Jag valde att ge vidare awarden till dessa sju eftersom jag tycker att deras bloggar är inspirerande på olika sätt. Ni får nu tacka mig på er blogg, berätta 7 saker om er själva och samtidigt skicka awarden vidare till 7 andra bloggare.

5 kommentarer:

 1. Tack för awarden! :)

  Vilken superfin filt du har virkat!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att läsa om dig! Och gillar du att baka så älskar du nog bloggen Bagerskan ;-)

  SvaraRadera
 3. Tusen takk, søte du! Det varmet i høsthverdagen :) Håper alt er bra med deg! Stor klem

  SvaraRadera
 4. Tack för att du tänkte på mig när du delar ut din Award! Nu är det så att jag har en "Awardfree-blogg" men TACK iaf!! Roligt att läsa om dig, inte kunde jag tro att du är en riktig juloman! Hoppas du hittar en knyppeldyna!!

  SvaraRadera
 5. Tack fina du! Det värmer.
  Jag lägger inte upp mer awards pá bloggen. Men jag har fátt nágot liknande innan sá om du vill läsa kan du kolla bland mina etiketter och gá in pá "annat"

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE