tisdag 29 juli 2014
De här babysockarna stickade jag tidigare i år. Ibland när jag inte har något bättre för mig på handarbetsfronten brukar jag sticka babysockar. Det är kul att slänga mellan sådana lite mindre projekt som blir klara på någon dag. Dessa är en lite större storlek, eftersom de blev en present till en 1-årig tjej. Jag sydde på en liten rosett för att göra dem extra fina. Rosetterna knöt jag att ett tygband från panduro. Garnet är Drops Baby Merino.

Nu under sommarsemestern kliar det lite extra i handarbetsfingarna. Jag hoppas hinna sticka, virka, sy och pyssla extra mycket under de här veckorna. Och blogga! Hittills under semestern har vi mest träffat familj och vänner. Men nu blir det några lugnare veckor här hemma. Ett tips till alla handarbetssugna, nu kan man hitta roliga studiecirklar inför hösten! Jag blev jättetaggad igår när jag hittade en kurs i nålbindning :) Jag älskar att prova på nya handarbetsformer som jag inte har en aning om hur man gör. Jag är även sugen på att lära mig att dreja, så eventuellt blir det en sådan kurs också framöver.OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE