tisdag 22 april 2014
På en utfärd i naturen lyckades jag äntligen fotografera lite nya alster. Som ni kanske misstänker handarbetar jag betydligt mer än jag bloggar just nu. Jag har många färdiga projekt som bara väntar på att plåtas! Tyvärr är lusten till att handarbeta större än den till bloggandet. Men detta brukar vända nu under våren när det är lättare att ta fina bilder ute.

Inom den närmaste tiden kommer bloggen även att ändra utseende något. Detta pga att flera av mina detaljer på sidan nu fallit bort från ImageShack, vilket gör att den ser lite konstig ut ibland. Men jag är helt säker på att ni ändå kommer att känna igen er :)

Det jag bjuder på ikväll är mina nya coverse-tossor. Mer info och fler babyconverse hittar nu här. Som vanligt använder jag Drops Paris, den här gången i färgerna ljus mintgrön 21 och mellanrosa 33. De är både snabba och roliga att virka och en perfekt present till nyfödda småttingar att växa i.2 kommentarer:

  1. Funderar om skorna är skapa eller hårda? Eller är de mjuka så att de passar babyhud? :) Supersöta är de!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har inte barn själv så jag vet inte säkert, men jag har gett bort många par som har använts flitigt :) om man vill kan man ju testa att virka i merino-ull eller bambu. Lite stadga behövs ju dock för att skon ska hålla formen. Kul att du läsår min blogg! :)

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE