torsdag 5 april 2012
För 6 veckor sedan var jag och Calle bjudna på bröllop i min hemstad Vasa, Finland. Det var min bästis Sofia som gifte sig med sin Christoffer och jag fick den stora äran att vara brudtärna :) Det innebar att jag fick hålla i buketten och rätta till det långa släpet under vigseln, samt att jag höll ett litet tal på rim under middagen. Det var lite nervöst, men väldigt roligt! Så klart ville vi ge bort en personlig present. Det blev ett litet smycke i silver som hängdes runt foten på Iittalas Mariskooli. Jag använde mig av stämplar för metall och stämplade in parets namn samt datum för bröllopet på silverplattor. Jag fäste dem sedan i en kulkedja med hjälp av små ringar i silver. Ringarna svetsade jag sedan ihop för att plattorna inte skulle kunna ramla av. Med en sådan här present finns det inte så stor risk att man ger bort exakt samma sak som någon annan :)

4 kommentarer:

 1. Mycket fin och uppskattad! Vi har redan använt den som godisskål :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefin present, väldigt personlig och värdefull! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Gör du smycken på beställning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, tyvärr. Men silver brukar jag beställa på sergenta och bokstavsstämplarna har jag köpt på slöjddetaljer :)

   Radera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE