söndag 24 april 2011
Glad Påsk! Sedan påskledigheten började har jag suttit utomhus en del och virkat på den här lilla haren. Ett perfekt påskpyssel som inte tar så många timmar att färdigställa. Mönstret var enkelt att följa och du hittar det här. Jag gjorde en egen variant på blomma istället för den i mönstret, eftersom jag inte tyckte att den blev så bra. Det stod att man behövde 2 nystan av det naturvita garnet, men jag behövde bara använda det ena. Så nu kanske det blir en liten hare till innan påsken är slut :)

2 kommentarer:

  1. Söta lilla påskharen blir nog glad över att få en kompis att leka med ;-)

    fortsatt skön påsk!

    SvaraRadera
  2. Jättesöt påskhare! Hoppas du haft en skön påskhelg, och nu är vi redan inne i maj! Sommaren närmar sig med stormsteg!

    Kram Linda

    SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE