söndag 12 december 2010
De flesta av årets julklappar till släkt och vänner tillverkar jag själv. Tyvärr är det jättesvårt att kunna lägga upp bilder på dem, eftersom mottagarna då inte blir lika överraskade på julafton. Så nu fram till jul kan det bli lite snålt med inlägg, men så fort julen är slut så kommer jag att lägga upp årets julklappar på bloggen. Men ett litet julklappstips kommer redan nu :) Godiset i påsarna har jag inte gjort själv, utan köpt på en julmarknad. Jag har fyllt små cellofanpåsar (från Panduro) och sedan gjort etiketter av kartong, som jag har stansat fast, och som samtidigt håller påsen stängd. Jag är säker på att mottagarna av de här påsarna blir glada!

4 kommentarer:

 1. Hej Mari!
  Vilken perfekt bild till ett pysseltips jag ska göra till en liten webb-tidning som handlar om julgodis! Skulle jag kunna få låna den här bilden av dig? Naturligtvis skriver jag var jag fått tag på den.
  Hör av dig så fort som möjligt
  MVH Anna Vikström
  anna@annasrum.st

  SvaraRadera
 2. Vilken bra och god idé!! Den där julklappen hinner man ju göra i sista minuten!
  Jättefin krans du har gjort i förra inlägget!

  SvaraRadera
 3. Men så gott det ser ut för en som jag - gottegris. Och inget har jag hemma! Kanske tur det!

  Vill passa på och önska dig en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 4. Känner igen påsarna ;) Tack så mycket!

  SvaraRadera

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE