måndag 30 april 2012
Efter att ha bott i nya lägenheten i snart 5 månader har jag äntligen kommit igång med att inreda min syhörna. Att kalla det syrum är nog att ta i, eftersom det även är gästrum och förråd. Dessutom är ju lägenheten inte bara min, utan även Calles och han måste ju också få del i vårt extrarum även om han inte syr ;) Vi har därför enats om att det kan kallas "pysselrum". Lite lagom ospecifikt och inspirerande på samma gång. Det känns i alla fall jätteroligt att ha ett rum där symaskinen alltid kan stå framme, så att jag bara kan sätta mig ner och sy en söm eller två när andan faller på.

För att få syhörnan att bli lite mer personlig har jag sytt ett nytt överdrag till symaskinen i ett tyg som såklart är rosa :) För att få lite ordning bland alla sytillbehören köpte jag en förvaringslåda med små utdragslådor i. Tyvärr fanns den bara i mörkgrått och Clas Ohlson-loggan på utsidan. Därför klädde jag den med ett fint Tilda-tyg. Fler projekt är på gång, så det här blir inte se sista blogginlägget om syhörnan! Trevlig Valborg!


"Jag kan sätta mig ner och sy en söm eller två 
när andan faller på..."

1 kommentar:

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE