onsdag 14 september 2011
Nu kommer fortsättningen på mitt förra blogginlägg! Av alla fina kottar, äpplen och ljungkvistar har jag nu pysslat ihop en höstig dörrkrans. Jag utgick ifrån en stomme, som jag har köpt färdig. Sedan klädde jag den med ljung, som jag fäste med sytråd. Till sist pyntade jag kransen med tallkottar och små äpplen. Dem satte jag fast med en tunn ståltråd i kransstommen. Jag måste säga att den håller bättre än jag trodde, fastän det var ett tag sedan jag var ute och plockade materialet. Trevlig höst på er!
lördag 3 september 2011
Idag var en lagom mulen lördag för att gå på en skogspromenad. Siktet var inställt på mossa, kottar, ljung och annat höstigt pysselmaterial som finns alldeles gratis bakom husknuten. Dagens bästa fynd var de små äpplena som jag lånade från grannarnas träd ;) Tanken är att jag nu skall pyssla ihop en höstig krans att hänga på dörren. Hoppas att bilderna nedan även inspirerar dig till att gå ut och plocka material till en egen krans!

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE