söndag 24 april 2011
Glad Påsk! Sedan påskledigheten började har jag suttit utomhus en del och virkat på den här lilla haren. Ett perfekt påskpyssel som inte tar så många timmar att färdigställa. Mönstret var enkelt att följa och du hittar det här. Jag gjorde en egen variant på blomma istället för den i mönstret, eftersom jag inte tyckte att den blev så bra. Det stod att man behövde 2 nystan av det naturvita garnet, men jag behövde bara använda det ena. Så nu kanske det blir en liten hare till innan påsken är slut :)
söndag 17 april 2011
I veckan fick jag träffa en jättesöt liten nyfödd tjej och överlämnade en hemmagjord present såklart :) Hon fick stickade sockor och vantar med fläta på. Vantarna har jag stickat en gång tidigare och dem kan du se här. Den här gången stickade jag med ljusrosa Drops Baby Alpaca Silk garn. Det är super mjukt och finns i jättefina färger. Sockorna är stickade efter eget mönster, men mönstret till vantarna finns här. Jag har inte följt mönstret exakt, utan jag har ändrat lite efter eget tycke och smak. Jag tycker att paketets utseende är nästan lika viktigt som innehållet, så jag hittade en rosa ask som jag knöt ett sidenband runt. Trevlig vår på er alla :)

OM MIG

Mari
Välkommen! Jag bloggar för alla oss som älskar pyssel och handarbete. På min blogg trängs tips och idéer för alla stick- och virksugna människor. Luffarslöjd är också en favorit, så även det kommer ni att hitta här.
Visa hela min profil

ETIKETTER

FÖLJARE